Moltes novetats!

Gràcies a les opinions rebudes a través de l’enquesta (que podeu seguir responent aqui) hem implementat una sèrie de canvis i innovacions que esperem que millorin l’experiència d’aprendre anglès!

Novetats dins la classe:

  • Primerament, hem decidit implementar una jornada d’avaluació en què els pares/mares d’alumnes i alumnes puguin posar-se en contacte amb el professor en privat per així parlar del rendiment i evolució de l’alumne i resoldre dubtes. Aquesta jornada tindrà lloc cada final de trimestre, i es disposarà d’una sèrie d’hores fixades per a reunir-se amb el professor.
  • La primera jornada serà abans de les vacances de Nadal, els dies 22 i 23 de desembre. Us deixem un número de telèfon i correu electrònic de contacte per tal què pugueu demanar cita amb el professor.
  • Us recordem que les classes lectives del primer trimestre acabaran el dia 19 de desembre (els dies 22 i 23 no hi haurà classe).
  • Us informem que d’ara endavant també hi haurà exàmens orals i es faran dictats a classe de forma periòdica, i incorporarem sessions amb suport de vídeo on es faran visionats de material audiovisual en anglès.
  • A més, us anunciem que a mitjan segon trimestre celebrarem, durant la setmana del 2 al 8 de Març una setmana cultural, en què les classes i activitats de tots els nivells se centraran en un tema concret sobre tradicions, costums i història d’una zona concreta de parla anglesa. Rebreu més informació properament.

Novetats fora la classe:

  • Us recordem que disposeu d’un calendari a la web larichmond.com on us informem sobre els dies festius (lectius i no lectius), els períodes de vacances i les celebracions que durem a terme a l’acadèmia.
  • També us anunciem que hem posat en funcionament un servei de biblioteca i videoteca amb préstec per a tots nivells i totes les edats. Aquest servei també es fomentarà a la classe.