S’acaba el segon trimestre!

book_flowerUs informem que durem a terme les jornades d’avaluació del segon trimestre en què els pares/mares d’alumnes i alumnes que així ho desitgin puguin posar-se en contacte amb el professor en privat per així parlar del rendiment i evolució de l’alumne i resoldre dubtes.

Les jornades d’avaluació es duran a terme abans de les vacances de Setmana Santa, els dies 25, 26 i 27 de març. Us deixem un número de telèfon i correu electrònic de contacte per tal què pugueu demanar cita amb el professor.

Com ja us vam fer saber, la setmana vinent celebrarem la primera setmana cultural. Us recordem que l’horari es manté per tots els grups, i us demanem que porteu les autoritzacions de sortida que us vam entregar signades.

També us volem recordar que estem sortejant un curs d’anglès a l’estranger. El premi és un curs de dues setmanes a King’s School, a triar entre diverses localitzacions del Regne Unit o Estats Units. El curs (i allotjament complet) estan valorats en 1.200 euros, i en podrà gaudir qualsevol nivell i/o edat. Podeu participar en el sorteig comprant una butlleta. No us ho deixeu perdre i molta sort!